Lirik Lagu Bojo Loro - Inul Daratista

Lirik Lagu Bojo Loro - Inul Daratista

Bojo Loro - Inul Daratista

Abang biru lampune disko
Awak kuru Mas, mikir bojo loro
Bojo sing enom njaluk disayang
Sing tuwo njur wegah ditinggal

Sirah mumet ora bisa turu
Andum trisno Mas, ugo andum waktu
Mikir butuhe, mikir blanjane
Njur saiki bingung atine

Telung dino mulih rono
Telung dino bali neng kene
Sing sedino kanggu sopo
Sing sedino kanggu wong liyo

Share this:

Disqus Comments